I won't Give Up :)
 photo 93f61725-f071-4729-84f6-99fb87611613_zps3400cbf4.jpg
Hafizah Muhamad, School Girl :D
*Dear Reader(s), this is mine not yours. So, appreciate what is in here and respect others rights :) and, “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Hafizah Muhamad ^^

Am I A True Leader?
Tuesday, June 25, 2013 | 9:15 PM | 0 comments
Assalamualaikum w.b.t and a very good morning :*

Dah lama sangat sangat tak update blog ni haa. Dah macam sampah terbuang dah kann? Kesian. Anyway, i got a good news this morning. I was selected to be one out of 20 SRC's applicants for this year. Alhamdulillah :) May Allah be with me all the way.



Banjir banjir! Ninoninonino
Thursday, December 27, 2012 | 2:05 AM | 0 comments
Assalamualaikum, yesterday was super awesome :*

Main air banjir best woah. okay, duduk pantai timur kann -,-
Memang musin Tengkujuh kan sekarang. Wee!

Kami keluar around 11.00 pm andwent back home at 2.00 am. haha. Visit Maklong and Makteh. Rumah mereka hampir hampir dibanjiri air. Nasib baik takde apa apa lagi :')
Here are the pics ; dah digabungkan *winkwink*
I kan pandai edit. LOL >.<

Tu je tu je :D bye bye


Ohh heyyy Seniorr :D
| 1:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum, greetings evelybadyyyy :D
Today mahu tulis pasal dua jejaka terhangat malayaaa. Hotstuff beb -,-
Siapa berkenan boleh daftar diri kayy?
Ohhh , prepare yourself. mereka high taste tau. Dieorang hot macamana?

Hmm, kalau setakat love letter tu, takyah hairan laah. Hari hari penuh je bawah meja. haha. Tak percaya apa aku cakap? hmm, tanya lah mereka sendiri. Wajah-wajah senget merekaaa ;
TADAAAAAAAAAAAA :*

Find him on facebook and twitter , Puteri Tariq Azahari! hohohoh :*

*sorryyy, aku curi gambar kauuu :p
gambar ni macam senang market wooo~

Okeyy, by request daripada mereka sendiri, saya kena cakap pasal dieorang. One more, saya kena promote muka-muka hingusan nie. hahaha :P you know what, tak banyak saya tahu pasal mereka ni. Setakat yang saya tahu, Tariq nie gang gang TaikoTaiii kat maktab. Sekali jerit, semua junior lari! Bukan setakat junior, certain-certain senior pun ada. Nasib baik Tariq ni ngan perempuan lemah gemalai. Haha. So ladies, mesti mudah nak cair kan? Korang nampak je muka Tariq ni macam penyangak, tapi apa tu bak kata orang?
 "Dalam Hati Ada Taman"

Ingat lagi, tiap kali eveningcall 2012, mesti akan dengar suara dia suruh pelajar pergi eveingcall. Yelaa, dia dah hebat sekarang. Presiden LDP (Lembaga Disiplin Pelajar). Alahhh, yang pakai kemeja putih tie merah tuuu :P ahahaha. Mara Junior Science College Kuantan student. MRSM PKP tu bohhh, Terer dia nie. Jangan memain >.< Sepanjang 3 tahun aku kat situ kan, tak pernah pun nampak dia macam study hard sangat. Ntah laa, dah memang geniuss kot :p 5A UPSR and Straight A's PMR. Whoaa. hebat. Next year, dia SPM. What more? hmmm, ada pengaruh yang sangat besar kepada warga MRSM Kuantan.

Saya kan harini promoter :3 bad things about him surely never mentioned. haha. let's move on to sorang lagi sengettt -,-

Find him on facebook and twitter , Syafiq Aiman | Mat Lerrr :P weee~

* Ni punn saya curiiiii. haha. sorry guys

Woot Woot~
Mamat nie. Hahaha. Tak rapat pun dengan diaa. But i think, among girls, he's quite famous. That's why i told you olls guys. Dua dua famous. Starr jugokk nih. He is good in something. I mean, many things! haha. Not everything that i have discovered bout him >.< nak tahu sangat pasal diaa? Get to know laahh yee. and ohhh, dia pandai main volleyball. Pernah gak main ngandia kadang-kadang. Ganass oohhh -,- laju gilaa bolaa dia. Boleh koma masuk ICU kalau kena. hahaha. Terengganu-ians says Parokkkkkkk!

Hmm, apa lagi. dia lebih kurang Tariq je. Bestprenggg kot :p pengaruh yang sama besar kot dengan Tariq. So So So, nak minat yang mana satu? mana mana pun bolehh. And yeahhh, mereka satu sekolah. Syafiq Aiman ni pun Straight A's jugok. budakbijakkk. hak hak.


I think mereka bestprengg kott :p tak caya? Look at thisss ;


awwww, Tariq sedang menariq peminat. hahahaha :*
Ohh yaaa, dua dua pakai speck >.< aww awww. shuwittt.
Peringatan!! mereka tak nerd :D katang lagi bohhh.

p/s :
 To makhluk makhluk senget diatas, bacalah sepuas puasnya yaaa :D fromm junior dengar cakap and done jalankan tugas. hahaha.




Big Mistake!
Friday, December 14, 2012 | 7:01 PM | 0 comments
Assalamualaikum :D 
Alahaiiiiiii, saya rasa saya dah memilih haluan yang salahhhhh!
Damn it. Tak perlu tahu laa apa yang saya dah buat yang penting, doa doakanlah saya selamat dunia dan akhirat.

Ya Allah, jadikanlah hambaMu ini ke jalan yang engkau redhai. Aminnn.

4 more days for the results. It scares me a lott! PMR, please be nice to me :D

Movie oh movie!
Monday, December 10, 2012 | 1:43 AM | 0 comments
Assalamualaikum, hye hye hye :D
Happy lorr todayy. Dah 4 movie saya tengok. Biasa cari kat youtube tak jumpa full movie. Terpaksa cari kat tempat lain. Nasib baik jumpa. Wehee~

Istanbul Aku Datang, done!
Pe3, done!
Skyfall, done!
Budak Pailang, done!
Happpyyyyy :*

Okeyyy, takyah laa excited sangat kan dapat tengok movie. Macam laa orang lain takleh tengok :P apa apa pun, i'm just sharing! Lisa Surihani tak lekang dengan pelat "R" dia tapi dia comel sangat. Beto pulak, koya macho laa sangat kan? Haha. Pe3 pulak, hmm. Tak menarik sangat. Sama je macam cerita aksi melayu yang lain. Haduiii! Tak suka gak aku tengok melayu bajet ganas macamtu. Ish2.





Okeyyy, done uploading picture. Cukup laa sikit sikit je intro. Nak tahu lebih. Tengok sendiri. Muahahahaha.

Now, move on cerita lain.
I wanna talk about some people. Jangan laa buat status ntah pape. Saya boleh bacalah. Fyi, saya sekolah and saya tak bodoh. Jangan laa sensitif sangat. Cakap kat orang, diri sendiri pun macam tu -,- jangan laa feeling feeling sangat. Hmm, malas laa nak cakap panjang. Agaknya, dia dah stop kot. Awak kawan saya okeyy? Jangan bagi saya naik gulaa :p hahaha. 

Kbyee allss :* 


How they make it possible?
Sunday, December 9, 2012 | 11:26 PM | 0 comments
Assalamualaikum earthlingss :*
Okeyy, how they make it possible? saya tuju soalan ni kepada non-selebrity yang selalu dapat perhatian :p h
Macam mana setiap gamba korang boleh sampai beratus yang like?
Macam mana status korang walaupun korang hanya update "Wahh!" je sampai beribu yangg like?

I don't know how you can make people notices you in everything you do, but I think that was really awesome :D It wasn't bad at all you know. Everybody cares about you and maybe when you walked alone on the street and there is a snatch-theft trying to harm you, they would rather save you and belasah orang jahat tu cukup-cukup. Sampai mati maybe? Haha :P Look, how lucky you are. Being famous can automatically gives you free bodyguards everywhere. Haha. All I wanna to say is, it was AWESOMEEEE!

Okey, I've found the pictures of my cake :D
Here it is;

Hmm, nampak tak macamane aku teruja sangat nak tunjuk kek aku nih? ish ishhhh.

Okey laaa alls. Tunggu Post saya yang akan datang tauu. 




Somethinggg -,-
Saturday, December 8, 2012 | 5:03 AM | 0 comments
Assalamualaikum,
Tangan dah perlu exercise sekarang, HAHA! nak membebel lahh :P

I'm so not in mood tapi tak suka laa tengok blog saya nie tak diupdate. memboringkan! kan kan? haha.
Todayyyy, saya buat kek :*

First is, Kek Pelangiiiii :D and then, Kek Coklat. now, tryin to find the pictures -,- tak jumpaaaaa! urghhh. next time laa saya post. Ohhh, todayy saya ada edit gambar saya dengan ibuu :D here it is;


ayahh also;


Both of you, just want you to know, I love you so muchh :* i love you more than words can say. Doakan kejayaan kakak dunia dan akhirat. kenapa saya jiwang sangat nie? haha. takpe laa. saje nak show off sbb saya ada ibuayah yang sangat caring dan takkan saya dapat daripada mana-mana orang pun.
Mereka laa guru pertama saya sepanjang hidup :')

btw, 
"Hmm, I got sore eyes :P the doctor said I got 5 day mc! what the hayyy!" 
muahaahaha. awak memang lawak dik. loveyou laahh. Nur Feetri, anda famous skrg. tahniahhh.
K lahh, byebyebye






Old things