I won't Give Up :)
 photo 93f61725-f071-4729-84f6-99fb87611613_zps3400cbf4.jpg
Hafizah Muhamad, School Girl :D
*Dear Reader(s), this is mine not yours. So, appreciate what is in here and respect others rights :) and, “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Hafizah Muhamad ^^

Somethinggg -,-
Saturday, December 8, 2012 | 5:03 AM | 0 comments
Assalamualaikum,
Tangan dah perlu exercise sekarang, HAHA! nak membebel lahh :P

I'm so not in mood tapi tak suka laa tengok blog saya nie tak diupdate. memboringkan! kan kan? haha.
Todayyyy, saya buat kek :*

First is, Kek Pelangiiiii :D and then, Kek Coklat. now, tryin to find the pictures -,- tak jumpaaaaa! urghhh. next time laa saya post. Ohhh, todayy saya ada edit gambar saya dengan ibuu :D here it is;


ayahh also;


Both of you, just want you to know, I love you so muchh :* i love you more than words can say. Doakan kejayaan kakak dunia dan akhirat. kenapa saya jiwang sangat nie? haha. takpe laa. saje nak show off sbb saya ada ibuayah yang sangat caring dan takkan saya dapat daripada mana-mana orang pun.
Mereka laa guru pertama saya sepanjang hidup :')

btw, 
"Hmm, I got sore eyes :P the doctor said I got 5 day mc! what the hayyy!" 
muahaahaha. awak memang lawak dik. loveyou laahh. Nur Feetri, anda famous skrg. tahniahhh.
K lahh, byebyebye






Old things | New things