I won't Give Up :)
 photo 93f61725-f071-4729-84f6-99fb87611613_zps3400cbf4.jpg
Hafizah Muhamad, School Girl :D
*Dear Reader(s), this is mine not yours. So, appreciate what is in here and respect others rights :) and, “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Hafizah Muhamad ^^

Ohh heyyy Seniorr :D
Thursday, December 27, 2012 | 1:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum, greetings evelybadyyyy :D
Today mahu tulis pasal dua jejaka terhangat malayaaa. Hotstuff beb -,-
Siapa berkenan boleh daftar diri kayy?
Ohhh , prepare yourself. mereka high taste tau. Dieorang hot macamana?

Hmm, kalau setakat love letter tu, takyah hairan laah. Hari hari penuh je bawah meja. haha. Tak percaya apa aku cakap? hmm, tanya lah mereka sendiri. Wajah-wajah senget merekaaa ;
TADAAAAAAAAAAAA :*

Find him on facebook and twitter , Puteri Tariq Azahari! hohohoh :*

*sorryyy, aku curi gambar kauuu :p
gambar ni macam senang market wooo~

Okeyy, by request daripada mereka sendiri, saya kena cakap pasal dieorang. One more, saya kena promote muka-muka hingusan nie. hahaha :P you know what, tak banyak saya tahu pasal mereka ni. Setakat yang saya tahu, Tariq nie gang gang TaikoTaiii kat maktab. Sekali jerit, semua junior lari! Bukan setakat junior, certain-certain senior pun ada. Nasib baik Tariq ni ngan perempuan lemah gemalai. Haha. So ladies, mesti mudah nak cair kan? Korang nampak je muka Tariq ni macam penyangak, tapi apa tu bak kata orang?
 "Dalam Hati Ada Taman"

Ingat lagi, tiap kali eveningcall 2012, mesti akan dengar suara dia suruh pelajar pergi eveingcall. Yelaa, dia dah hebat sekarang. Presiden LDP (Lembaga Disiplin Pelajar). Alahhh, yang pakai kemeja putih tie merah tuuu :P ahahaha. Mara Junior Science College Kuantan student. MRSM PKP tu bohhh, Terer dia nie. Jangan memain >.< Sepanjang 3 tahun aku kat situ kan, tak pernah pun nampak dia macam study hard sangat. Ntah laa, dah memang geniuss kot :p 5A UPSR and Straight A's PMR. Whoaa. hebat. Next year, dia SPM. What more? hmmm, ada pengaruh yang sangat besar kepada warga MRSM Kuantan.

Saya kan harini promoter :3 bad things about him surely never mentioned. haha. let's move on to sorang lagi sengettt -,-

Find him on facebook and twitter , Syafiq Aiman | Mat Lerrr :P weee~

* Ni punn saya curiiiii. haha. sorry guys

Woot Woot~
Mamat nie. Hahaha. Tak rapat pun dengan diaa. But i think, among girls, he's quite famous. That's why i told you olls guys. Dua dua famous. Starr jugokk nih. He is good in something. I mean, many things! haha. Not everything that i have discovered bout him >.< nak tahu sangat pasal diaa? Get to know laahh yee. and ohhh, dia pandai main volleyball. Pernah gak main ngandia kadang-kadang. Ganass oohhh -,- laju gilaa bolaa dia. Boleh koma masuk ICU kalau kena. hahaha. Terengganu-ians says Parokkkkkkk!

Hmm, apa lagi. dia lebih kurang Tariq je. Bestprenggg kot :p pengaruh yang sama besar kot dengan Tariq. So So So, nak minat yang mana satu? mana mana pun bolehh. And yeahhh, mereka satu sekolah. Syafiq Aiman ni pun Straight A's jugok. budakbijakkk. hak hak.


I think mereka bestprengg kott :p tak caya? Look at thisss ;


awwww, Tariq sedang menariq peminat. hahahaha :*
Ohh yaaa, dua dua pakai speck >.< aww awww. shuwittt.
Peringatan!! mereka tak nerd :D katang lagi bohhh.

p/s :
 To makhluk makhluk senget diatas, bacalah sepuas puasnya yaaa :D fromm junior dengar cakap and done jalankan tugas. hahaha.





Old things | New things