I won't Give Up :)
 photo 93f61725-f071-4729-84f6-99fb87611613_zps3400cbf4.jpg
Hafizah Muhamad, School Girl :D
*Dear Reader(s), this is mine not yours. So, appreciate what is in here and respect others rights :) and, “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.” *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Hafizah Muhamad ^^

Diehard, hahaha
Monday, November 19, 2012 | 8:48 PM | 0 comments
Hye thereeee :D lama dah tak tulis belogggg sebabkan, umm ade lahh. takmau cakap. So, for today guys, I wanna talk about my plan for 2013 and for the upcoming years. haha. haritu time dah habis exam PMR, since tak ada apa-apa kerja nak buat, saya lepak dengan kaunselor. ye laa, at least dapat something yang boleh bawak benefit kann? we've been talking for almost half of the day :D quiet a long talk right?

saya cakap ngan Cikgu Wani, "form3 tak ada apa-apa aktiviti ke nanti time cuti? dah laa cuti awal. migthy pulak seminggu je. kalau saya lahh duduk kat rumah lenggang kaki je. bosann laa cikgu."
then she said she got an idea and she would like to ask us to make a career plan of ourselves. she said that we have to guide our own pathway. at least all of us have our own target. well, that's kinda great idea. then, let me tell ya my plann :D

2013
i'll be in form4 

2014
sit for SPM examination and get those straight A+, insyaAllah

2015
 further my study in medic. 1 year preparation in local universities.

2016
 flyyyyy to any medical university oversea. saya plan nak pergi sama ada Oxford University (Medical  Science Division) ataupun University College London (Medical School). quiet tough things to put myself in those peoples who really deserve to have a place in those 2 of the top universities in United Kingdom. but, InsyaAllah, i'll try my best because i really realllyyyy want to be a doctor. learning medic prefers at least 4 years before graduation. Then, medic students have to be a well-rounded and responsible person. untuk diterima masuk ke medical school pun kita kena tunjukkan semua tu and tunjukkan yang kita happy dapat bantu orang lain. waaaaahhh, sounds great right?

2020
bila dah lepas 4 tahun study oversea, saya dah balik malaysia dengan ijazah dan dapat anugerah dekan :p haha. time nie saya dah tua sikit. dah 23 tahun. saya pun diberi latihan dalam masa lebih kurang setahun atau mungkin dua sebagai seorang doktor praktikal di malaysia sebelum menerima tawaran kerja sebagai seorang doktor di hospital pakar :D saya telah diberi sepenuh kepercayaan untuk menjalankan tugas dengan baik. hmm, tak sabar rasanya nak tunggu hari tu datang.

Haaaa, setakat nie tu je lah plan saya. Imma DOCTOR wanna be :*
okayyy, for medic students; read this!

  • Not everyone who wants to be a doctor will make it. There are still lots of careers in the health field, such as registered nurses, vocational nurses, etc.
  • Note that many applicants have to apply more than once to get accepted. If you are one of those applicants, consider a post-bac or masters program (offered at many medical schools) to prove your abilities and gain an acceptance.
  • Research experience in medicine or the basic sciences is another important component of a strong application that will set you apart from others - especially if you get published in a medical journal or present at a medical conference.
  • Start the application process early. The competition is very stiff. Most applicants apply to around 10 medical schools.
  • Your residency program will last anywhere from 3 to 7 years depending on what specialty you choose.

Okeyyy, jap! nak sambung sikit lagi. Nanti bila saya tengah buat doktor praktikal, umur saya dah 24 tahun. emmm, dalam pada itu, saya dah berkahwin dengan jodoh saya. saya plan nak kawin umur 24 tahun sebab ibu kata, perempuan patut kahwin awal. kalau tak, jadi Andartu. haha. :D jodoh saya, saya tak tahu lah siapa, nanti laa saya cari. bila saya kat UK nanti. tapi saya nak orang melayu tau. taknak blue-eyed guyy. haha :* k lahhh, till we meet again. chowww, Assalamualaikum


Old things | New things